... Mascarpone krém s tvarohem ...
500g mascarpone
500g tučného tvarohu
250ml smetany ke šlehání
50g moučkového cukru
mletá vanilka nebo vanilkový extrakt dle chuti
Vše dáme do mísy a vyšleháme do tuha. Pomažeme korpus a necháme pár hodin v lednici, nejlépe přes noc, aby se chutě spojily a těsto nasáklo vláčnost krému.
4 komentářů
Prosím , hodí se Vaše krémy na cupcakes?
OdpovědětVymazatDobrý den, určitě ano, používám je velmi často
VymazatJak vmicham rozpustenou čokoládu, která nesmí být horká? Když mi po schladnuti ztuhne? ��
OdpovědětVymazatNesmite ji nechat ztuhnout :-) cokolada musi byt hladka, rozpustena, ale nesmi byt ohrata prilis. Teplota by mela byt tzv. na prst (kdyz do ni namocite prst, nesmi vas palit)
Vymazat... Děkuji za Tvůj čas, který si věnoval(a) svému komentáři ...